Ontwikkel uw mensen

Natuurlijk investeert u in uw mensen, zodat zij een optimale bijdrage kunnen leveren aan het bedrijfsresultaat. Door training en coaching ontwikkelen zij de kennis en vaardigheden die uw bedrijf  nu en in de toekomst nodig heeft. ZIN advies kan u daarbij ondersteunen. Wij zorgen voor een aanpak die wérkt door aan te sluiten bij de behoeften van uw organisatie en door veel aandacht te besteden aan toepassing van het geleerde in de praktijk. 

Begrippen als participatief leidinggeven, persoonlijke effectiviteit en werken aan de grondhouding staan in onze aanpak centraal.

Training

Onze in-company trainingen zijn maatwerk, dat tot stand komt in overleg met de opdrachtgever. Daarbij besteden we nadrukkelijk aandacht aan implementatie.
Een aantal van onze trainingen organiseren we tevens met open inschrijving, zoals Praktisch Leidinggeven, Persoonlijke Effectiviteit en Projectmatig werken. Lees meer

Coaching

Veel mensen hebben behoefte aan persoonlijke coaching. Coaching bestaat uit gesprekken met een externe deskundige over zaken die met hun persoonlijk functioneren in het werk, maar ook privé, te maken hebben. Coaching in combinatie met training kan de effectiviteit navenant verhogen. ZIN advies heeft verschillende deskundige coaches. Lees meer