Contact


ZIN advies
Fluessen 20
9204 HP  Drachten
tel. (0595) 44 52 58
info@zinadvies.com

Contactformulier


 

helpende handMensen zijn belangrijk in organisaties. Zij bepalen immers de kwaliteit van de organisatie. Maar de organisatie bepaalt ook de mensen. Bijvoorbeeld: als u een bepaald beleid uitstippelt, heeft dat gevolgen voor het aantal mensen dat u nodig heeft, en voor wat ze moeten kunnen.

Alle reden om alles wat met Personeel en Organisatie te maken heeft, goed te regelen.

Wij kunnen u helpen de volgende stap te zetten op dit terrein: van personeelsbeheer naar (integraal) P&O-beleid. Onze adviseurs kunnen u adviseren over het opzetten van een goed personeelsbeleid dat past bij uw organisatie. Vervolgens helpen we u ook dat beleid in de praktijk te brengen.
Daarbij zetten we adviseurs in met ruime ervaring in het brede P&O-werkgebied.

Onze adviseur woont bij u om de hoek

Vragen of problemen op het gebied van personeel? Vanuit een jarenlange ervaring helpen wij uw organisatie op een deskundige manier. Ons specialisme is het assisteren van het MKB bij vraagstukken over P&O.
U krijgt een persoonlijke adviseur, die uw organisatie kent en daardoor weet wat er in uw bedrijf leeft. Organisaties met een eigen P&O-functionaris of afdeling kunnen bij ons terecht voor ondersteuning bij projecten of vervanging.