Contact


ZIN advies
Fluessen 20
9204 HP  Drachten
tel. (0595) 44 52 58
info@zinadvies.com

Contactformulier


 

Bedrijven laten letterlijk tienduizenden euro’s liggen aan subsidies. Het is voor de gemiddelde ondernemer ondoenlijk een beeld te krijgen van alle subsidies die beschikbaar zijn. Daarom bieden wij graag in samenwerking met onze strategische partner SubVice een gratis subsidiescan aan.

Een subsidietraject begint bij het signaleren van subsidiemogelijkheden. De gratis subsidiescan licht uw bedrijf door en brengt uw subsidiemogelijkheden volledig in kaart. U ontvangt hiervan een schriftelijke rapportage. Op grond van de uitkomsten van de scan beoordeelt u zelf of een vervolgtraject in de vorm van het aanvragen van subsidie zinvol is.

De subsidiescan wordt uitgevoerd door SubVice, een bureau dat ondernemers en organisaties adviseert en ondersteunt bij complete subsidietrajecten. Als u besluit tot het aanvragen van subsidie, kan SubVice dit vervolgtraject eveneens voor u verzorgen.

Indien u van de scan gebruik wilt maken, kunt u ons contactformulier invullen of ons bellen of mailen. Telefoon 0595 44 52 58; e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..